Skip to content

Våra Tjänster Läs mer om vad vi serverar

Vi har gjort vårt Västmanlands Städ och Trädgårdsservice till ett företag med ett särskilt företagsnamn, förut har det kallats att vi har en bifirma.

Den delen av företaget som tar hand om Stenläggning och andra trädgårdstjänster. Givetvis ha vi personal som erfarenheten som krävs för att ta hand om er trädgård eller förnya.

För mer information och inspiration

Hemstädning

Släpp kraven på att fixa det perfekta hemmet. Överlåt det till ett proffs

Ett rent, väldoftande och välordnat hem ger ro till hela familjen. Du
vinner lektiden med barnen, hinner att laga mat i lugn och ro, du får
helt enkelt ökad livskvalitet.

image00001

Byggstäd/butiksstäd

Vi erbjuder omfattande byggstäd och butiksstäd där även fönsterputsning ingår 1 gång / år. Det är ni som bestämmer hur ofta ni vill ha städning och vilken omfattning, men vi kan också ge er råd om vad som behövs.

image00005

Kontorsstädning

Bra kontorsstädning bidrar till mindre allergiska besvär till mer trivsam arbetsmiljö. Låt oss proffs göra jobbet istället. När du anlitar oss får ni ett fönsterputs/år utan extra kostnad. Prova våra tjänster redan idag!

Office cleaning: Cleaner vacuums the corridor of an office

Flyttstädning

Är det dags att flytta? Med vår flyttstädnings service får du kvalitetsgaranti på 7 dagar, konkurrensmässiga priser. Vi använder oss av en Checklista när vi städar där finns allt som innefattar flyttstädet. Vid avslutat flyttstäd lämnas checklistan till den som ska besikta. Allt för att du som vår kund ska känna dig trygg.

Move. Cardboard boxes and cleaning things

Fönsterputs

Under alla de år vi har funnits har vi putsat all olika typer av fönster, vilket har givit oss stor erfarenhet av fönsterputsning. Våra professionella fönsterputsare hjälper många privatpersoner med fönsterputs flera gånger om året.

Staff are cleaning aluminum glass doors. To protect against Covid 19 virus and bacteria